Annonce
Badminton

Tvivl om All England: Viktor Axelsen skal opereres

Viktor Axelsen skal på operationsbordet for at komme af med en såkaldt ledmus i anklen.

"Det er umuligt at sige noget om All England lige nu, men jeg vil selvfølgelig gøre alt for at komme mig så hurtigt som muligt," siger Viktor Axelsen. Foto: Vincent Phoon/AP

Badmintonverdensmesteren Viktor Axelsen skal under kniven i forsøget på at komme sine ankelproblemer til livs.

Fynboen har været ude med en ankelskade siden Indonesia Open i slutningen af januar, og en skanning har nu vist, at problemerne skyldes en løsrevet knogle i leddet - en såkaldt ledmus.

Efter samtale med lægerne og Badminton Danmarks ledelse er Axelsen kommet frem til, at en operation er den rigtige løsning.

- Der er ikke rigtig noget valg. For at den ikke skal gøre mere skade, skal den fjernes. Den går ind og låser mit fodled, og det er selvfølgelig ikke holdbart, siger Viktor Axelsen i en pressemeddelelse.

Skaden er årsag til, at Axelsen ikke er med i Rusland, hvor det danske landshold kæmper om guld ved EM for hold.

Næste sæsonhøjdepunkt bliver All England, der begynder i midten af marts.

- Det er umuligt at sige noget om All England lige nu, men jeg vil selvfølgelig gøre alt for at komme mig så hurtigt som muligt, siger Viktor Axelsen.

Operationen, der er planlagt til torsdag, er et mindre indgreb, og Axelsen må støtte på anklen, når han forlader operationsbordet.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her