Annonce
Badminton

Rutine og ungdom skal forsvare dansk EM-guld i badminton

Danmark møder op som forsvarende mester til EM for herre- og damehold i badminton i Rusland

De spillere, der i februar skal forsvare Danmarks EM-guld i badminton, er nu blevet udtaget af den sportslige ledelse i Badminton Danmark, og det er en blanding af ungdom og rutine.

Danmark er forsvarende europamester både for herre- og damehold, og landstræner Kenneth Jonassen forventer succes i Rusland.

- Jeg er sikker på, at begge hold er stærke nok til at genvinde guld til Danmark, det er vores ambition, og det har vi sat holdene efter.

- At vi samtidig har mulighed for at give en håndfuld af vores unge spillere vigtig mesterskabserfaring er et privilegium, siger cheflandstræner Kenneth Jonassen.

Blandt spillerne, der skal forsvare de danske farver, kan på damesiden nævnes Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Line Kjærsfeldt og Sara Thygesen.

Blandt herrerne optræder Anders Antonsen, Rasmus Gemke, Jan Ø. Jørgensen, Mads Conrad-Petersen og Mathias Christiansen.

Danmarks kvinder er endt i gruppe med Sverige, Israel og Island, og herrerne skal op imod Israel, Kroatien og Irland i deres gruppe.

Begge danske hold er topseedede.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her