Bortført baseballspiller er fundet i live

Sikkerhedsstyrker i Venezuela har fundet den bortførte baseballspiller Wilson Ramos efter to dages fangenskab.

Artiklens øverste billede
Wilson Ramos' forældre glæder sig over, at deres søn er i live. Foto: AP

Sikkerhedsstyrker i Venezuela har fredag fundet den bortførte baseballspiller Wilson Ramos i live i et bjergområde tæt på den by, hvor Ramos onsdag blev kidnappet af flere bevæbnede mænd.

Det oplyser informationsminister Andres Izara. Den 24-årige Ramos er på kontrakt med Washington Nationals fra den bedste amerikanske liga, Major League Baseball. Ramos var i sit hjemland for at spille for en lokal klub, mens den amerikanske liga ligger stille.

Bortført i onsdags

Onsdag blev han bortført, mens han stod og talte med sin far og brødre, foran sine forældres hus cirka 150 kilometer fra hovedstaden Caracas.

Det er første gang en spiller fra et amerikansk tophold er blevet kidnappet i Venezuela, som er storleverandør af baseballspillere til USA.

Flere eksempler

Tidligere har kriminelle bortført familiemedlemmer til venezuelanske spillere i den bedste amerikanske liga for at få udbetalt løsesummer. De amerikanske baseballklubber betaler fyrstelige lønninger til sine spillere.

I november 2009 blev moderen til en tidligere venezuelansk baseballstjerne i USA bortført. Hun blev befriet efter tre dages fangenskab. Bortførelsen fandt sted ni dage efter, at spillerens fætter var blevet bortført og dræbt af de samme personer.

Der foreligger endnu ingen oplysninger om Wilson Ramos' tilstand, og myndighederne har ikke oplyst noget om, hvorvidt hans bortførere er pågrebet eller på fri fod.

Ritzau

Andre læser

Mest læste

Del artiklen