Amerikansk Fodbold

Tidligere Patriots-spiller springer ud som homoseksuel

Ryan O'Callaghan brugte sin karriere til at holde sin seksualitet hemmelig, fortæller han.

Ryan O'Callaghan gik på pension fra NFL i 2011 grundet skader - nu springer han ud som homoseksuel. Foto: Charlie Riedel/AP

Ryan O'Callaghan, en 33-årig tidligere amerikansk fodboldspiller, der har spillet både for New England Patriots og Kansas City Chiefs, er sprunget ud som homoseksuel.

Det skriver The Guardian.

Eks-landsholdsspiller: Jeg er homo

O'Callaghan voksede op i en konservativ by, men vidste allerede som teenager, at han var homoseksuel. Han brugte derfor sin karriere som fodboldspiller til at holde sin seksualitet hemmelig.

»Ingen vil tro, at en stor fodboldspiller er homoseksuel. Derfor er et fodboldhold et godt sted at gemme sig,« siger O'Callaghan om teenage- og ungdomsårene.

O'Callaghan gik på pension fra fodbolden i 2011, da skader gjorde en ende på hans karriere. I dag erkender han, at han i en periode overvejede at tage livet af sig selv.

Engelsk fodboldchef: Jeg vil ikke opfordre homoseksuelle spillere til at springe ud

»Jeg misbrugte smertestillende medicin, ingen tvivl om det. Det hjalp med smerterne fra skaderne og med smerterne fra at være homoseksuel. Jeg bekymrede mig ikke om, at jeg var homoseksuel, når jeg tog Vicodin (smertestillende medicin, red.),« siger O'Callaghan.

Han fik senere hjælp og fortæller, at reaktionerne på hans erklærede seksualitet har været positive.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her