Cardinals sejrede i playoff

Kurt Warner svingede dirigentstokken, da Atlanta Falcons blev sendt ud af årets playoff.

Artiklens øverste billede
Kurt Warner, spillede derimod en glimrende kamp og havde med sine to touchdown-kast og store rutine afgørende indflydelse på sejren. Foto: AP/Alex Brandon

Playoff blev åbnet med en forrygende kamp mellem Arizona Cardinals og Atlanta Falcons. Opgøret blev først afgjort til allersidst, og da det skete, var det med en sejr på 30-24 til Arizona Cardinals.

Kampen var på forhånd stemplet som helt lige, men et svagt led i udeholdets offensiv skulle vise sig afgørende.

Falcons har nemlig i Michael Turner en af NFL’s skarpeste runningbacks, der med 1.699 yards og 17 touchdowns har haft en afgørende rolle i holdets succes.

Men i kampen mod Cardinals svigtede han og var med kun 42 yards nærmest ikke-eksisterende i opgøret.

Den rutinerede ’Købmand fra Iowa’, Kurt Warner, spillede derimod en glimrende kamp og havde med sine to touchdown-kast og store rutine afgørende indflydelse på sejren.

Sammen med sin quarterback spillede runningback Edgerrin James også en flot kamp. Trods en svær sæson, hvor han har underpræsteret, løb den tidligere Indianapolis Colts-spiller for 73 yards og gav hjemmeholdet et vigtigt alternativ til Kurt Warners kastespil.

Med sejren fortsætter eventyret for quarterbacken, der efter nogle svære sæsoner i år endelig er tilbage på det høje niveau, der kendetegnede ham i starten af årtiet. Det er blevet belønnet med deltagelse i den årlige Pro Bowl, og han viste med kampen natten til søndag, at den aldrende krop så sandelig har mod på mere. Holdet møder enten Carolina Panthers eller New York Giants i næste runde.

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen