Annonce
Amerikansk Fodbold

Arizona Cardinals siger farvel til stjernerunningback

NFL-spiller Adrian Peterson må kigge sig om efter et nyt job, efter at Arizona Cardinals har fritstillet ham.

Adrian Peterson kom ind i verdens bedste liga i amerikansk fodbold i 2007, da han blev valgt som nummer syv af de tilgængelige collegespillere det år i draften. Foto: Bob Leverone/AP

NFL-holdet Arizona Cardinals har smidt stjernerunnningbacken Adrian Peterson på porten.

Det bekræftede klubben sent tirsdag aften dansk tid.

32-årige Peterson kom til Cardinals i 2017-sæsonen i et trade fra New Orleans Saints, som han skrev kontrakt med efter ti år som en af Minnesota Vikings' helt store stjerner.

Han leverede et par gode præstationer for Cardinals og imponerede blandt andet med 134 yards og to touchdowns i sin debut for klubben.

Generelt var der dog langt mellem de helt store kampe fra Petersons side, og over hele sæsonen blev det i gennemsnit blot til 3,4 yards, hver gang han løb med den ovale bold.

Adrian Peterson kom ind i verdens bedste liga i amerikansk fodbold i 2007, da han blev valgt som nummer syv af de tilgængelige collegespillere det år i draften.

Syv gange er han valgt til Pro Bowl, der er kampen for de bedste spillere sidst på sæsonen.

En anden profil, der må kigge sig om efter et nyt arbejde, er wide receiveren Jordy Nelson, der i en årrække har været et af quarterback Aaron Rodgers' yndlingsmål i Green Bay Packers.

- Jordy Nelson er en af de store spillere, der har været i Packers. En fantastisk spiller og fantastisk for lokalsamfundet. Han vil blive savnet, og vi ønsker ham det bedste, siger general manager Brian Gutekunst ifølge holdets Twitter-profil.

32-årige Nelson blev valgt i draften af Green Bay Packers i 2008 og var blandt andet med til at vinde Super Bowl 45.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Nu viser Magnussen sit sande ansigt

Denne sæson giver Kevin Magnussen den bedste mulighed i karrieren for at vise, at han er så god, som han har proklameret. Især ét element skal han forbedre.
Annonce
Annonce
Roadtrip til den amerikanske nations rødder
Virginias flade flodlandskaber, tobaksplantager, historiske byer og store kirkegårde er ramme for både fortællingen om nationen Amerikas grundlæggelse, slaveriet, borgerkrigen og om nutidens USA. 
Se flere
Bolig
Gør din bolig grønnere: Skab dit eget mini-økosystem
Uanset tendenserne inden for boligindretning spiller grønne planter altid en rolle. Se her hvordan du kan lave din egen lille plante-udstilling. 
Se flere
Knas med lyden? Hold styr på høretelefonerne
Ørepropperne i høretelefonen er ikke renere, end ens ører er. Og det er faktisk et overraskende stort problem for holdbarheden. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her