Amerikansk Fodbold

49'ers forgylder talentfuld quarterback med kæmpe kontrakt

Jimmy Garoppolo får med den nye kontrakt angiveligt 167 millioner kroner om året hos San Francisco 49'ers.

Jimmy Garoppolo kom til 49'ers i et trade fra New England Patriots i den forgangne sæson. Arkivfoto: Steven Senne/AP

En underskrift til 835 millioner kroner.

NFL-quarterbacken Jimmy Garoppolo kan godt begynde at se sig om efter en ny bil og et hus med svømmepøl i San Francisco-området.

Torsdag aften sikrede han sig nemlig en femårig kontrakt som quarterback for San Francisco 49'ers.

Den indbringer ham ifølge amerikanske medier med kendskab til handlen i gennemsnit 27,5 millioner dollar eller 167 millioner kroner om året, hvilket ifølge nyhedsbureauet AP er ny rekord.

Den tidligere rekordkontrakt tilhørte Detroit Lions' Matthew Stafford.

Jimmy Garoppolo kom til 49'ers i et trade fra New England Patriots i den forgangne sæson. Her var han backup for den legendariske quarterback Tom Brady.

Patriots fik et valg i anden runde i 2018-draften til gengæld.

I 49'ers fik Garoppolo chancen for at vise sit værd. Og den greb han. I så høj grad at 49'ers ikke turde lade ham teste det åbne marked.

I seks kampe kastede han for 1560 yards eller 8,8 yards per forsøg. Han kastede syv touchdowns og fem interceptions.

Samlet har han startet syv kampe og vundet alle syv, siden han blev valgt af Patriots i draften i 2014 med det 62. draftvalg.

Undervejs har han høstet to Super Bowl-ringe som medlem af Patriots, selv om det blot blev til to gange i startopstillingen hos det succesfulde mandskab.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her