*

Anden sport

Ny olympisk disciplin: Parykspring?

Nigerianske Blessing Okagbare fik sit eget tv-øjeblik ved atletik-stævne i Norge.

Blessing Okagbare er en af de bedste i disciplinen længdespring, blandt andet med en sølvmedajle ved OL i Beijing i 2008.

Men ved Diamond League-stævnet på Bisslett Stadion i Oslo fik hun en lidt uheldig "hovedrolle", der havde meget lidt med hendes atletik-evner at gøre.

Netop som hun havde gennemført et fint spring og landede i sandet, faldt hendes hår af. Det vil sige, et påsat hårstykke, der dog ikke var spændt godt nok fast.

Den nigerianske atlet tog nu hele miseren med ophøjet ro og uden at fortrække en mine. Hun sluttede i øvrigt på en 7. plads i feltet, det bedste spring på dagen var 6,48.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Årets sportsnavn 2017
Årets sportsnavn - Tidligere vindere
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her