Annonce
Anden sport

Dansk forhindringsløber sluttede sidst i EM-finale

Ole Hesselbjerg blev nummer 15 ud af 15 løbere i EM-finalen i 3000 meter forhindringsløb.

Den danske atletikudøver Ole Hesselbjerg kunne ikke stille noget op mod den europæiske elite i EM-finalen i 3000 meter forhindringsløb.

Danskeren sluttede sidst i finalen, hvor der var 15 deltagere.

I indledende heat havde Ole Hesselbjerg præsteret sit årsbedste, men han var alligevel kvalificeret til finalen i den langsomste tid af de 15 finalister, og der var derfor heller ingen forventning om et topresultat.

I finalen var han langsommere end i kvalifikationsheatet, og hans finaletid var 17 sekunder langsommere end den franske vinder Mahiedine Mekhissi-Benabbads tid.

Danskeren lagde ellers ud med at tage føringen, men hurtigt dalede han som ventet ned i den tungere ende af feltet og var ikke en del af kampen om topplaceringer.

I kvalifikationen til mændenes højdespringskonkurrence måtte 22-årige Jonas Kløjgaard Jensen give fortabt på højden 2,21 meter.

Torsdag formiddag var Andreas Bube i aktion i de indledende heats i 800-meterløb. Danskeren blev nummer to i sit heat og kvalificerede sig dermed til semifinalerne.

På tværs af de fire indledende heats blev Bube noteret for 14.-bedste tid, da han brugte 1 minut og 47,87 sekunder på at tilbagelægge de to runder på Det Olympiske Stadion i Berlin.

Han løber semifinale fredag aften, hvor han starter på inderbanen. Hvis han løber sig i finalen, skal han også i aktion lørdag aften.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Erdogan vil have mordere stillet for retten i Istanbul

Den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan fremlagde ikke konkrete beviser for mordet på journalisten Jamal Khashoggi for tre uger siden, men kræver morderne stillet for retten i Tyrkiet. Mordet spiller ind i et magtspil om udviklingen i Mellemøsten.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her