Cavaliers-ejer afviser at lade utilfreds stjerne gå

Kyrie Irvings ønske om at forlade Cleveland vil ikke blive opfyldt, siger holdets ejer.

Ejeren af basketballholdet Cleveland Cavaliers, Dan Gilbert, afviser at lade en af sine største stjernespillere forlade klubben, der i sidste sæson tabte finaleserien i NBA til Golden State Warriors.

Kyrie Irving, der efter LeBron James er Cleveland Cavaliers' største stjerne, har tidligere på måneden bedt om at blive byttet til en anden klub.

Men Gilbert forventer ifølge nyhedsbureauet AP, at Irving er til stede, når holdet i september starter sin træningslejr frem mod næste sæson.

- Lige nu har Kyrie kontrakt med Cleveland Cavaliers for de næste to eller tre år, afhængig af, om vi benytter optionen på det sidste år. Han er en af vores bedste spillere. Vi forventer, at han møder op til træningslejren, siger Gilbert.

Kyrie Irving nåede heltestatus i Cleveland, da han i den afgørende finalekamp mod Golden State Warriors i 2016 gav Cleveland mesterskabet med en afgørende scoring i de døende sekunder.

De seneste tre sæsoner har Irving været en vigtig del af Clevelands hold, der alle år har mødt Golden State Warriors i finaleserien. Cleveland vandt i 2016, men tabte i 2015 og 2017.

- Vi mener, at Kyrie Irving er en af de bedste guards i NBA. Han var en vigtig del af vores mesterskabshold i 2016, og vi sætter stor pris på hans talent, siger Gilbert ifølge nyhedsbureauet AP.

Irving bad tidligere på måneden om at blive sendt til et andet hold i NBA, og rygterne om hans afgang tog til i styrke, da Cleveland tidligere på ugen sikrede sig stjernespilleren Derrick Rose.

Clevelands general manager, Koby Altman, siger også, at han regner med Irving til den kommende NBA-sæson.

- Han er en central brik på vores hold. Kyrie er en fantastisk spiller. Han har bidraget stort til dette hold, og det bliver han ved med, siger Altman ifølge AP.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen