Severiano Ballesteros er rasende på EPGA Touren

I tredje runde af Italien Open tildelte officials Seve Ballesteros et strafslag for at spille for langsomt, det skete efter at den tidligere superstjerne havde fået en advarsel, for den samme forseelse tidligere på runden. Men det fandt Ballesteros sig ikke i, og nægtede at modtage straffen, hvorefter han blev diskvalificeret.

Seve Ballesteros har tidligere været ude med udtalelser om den måde EPGA Touren drives på, og den temperamentsfulde spanier mener at det hele bunder i gammelt nag.

For ti år siden kunne jeg have brugt to minutter på at slå et slag, og der ville ikke ske noget som helst, men nu hvor jeg ikke er så interessant mere for Touren, er de efter mig med det samme. Udtalte Ballesteros efter diskvalifikationen.

Severiano Ballesteros brugte 75 slag på tredje runde af turneringen, og det skrev han under på, vel vidende at superviser John Paramor havde tildelt ham et strafslag. Når man underskriver på en forkert score er der kun en vej tilbage, diskvalifikation. Så selv om Ballesteros for en sjælden gang skyld havde klaret et cut, kom han altså ikke til at spille fire runder denne gang heller.

EPGA Tour Director Mitchell Platts vil kun udtale sig om den aktuelle diskvalifikation, og ikke om Ballesteros påstand om dommernes jagt på ham. Vi har fuld tillid til John Paramor og hans stab, men vi vil kigge Tv-båndet igennem, og så komme med en udtalelse, lyder det fra direktøren.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen