Snart udsolgt mod Spanien

På lørdag møder det danske landshold Spanien foran 80.000 tilskuere på et stopfyldt Estadio Santiago Bernabéu. Før salget startede kl.15 i dag, var der under 4.000 billetter tilbage.

Olsens udvalgte kan blive helt temperaturforvirret, når de på lørdag løber ind på Estadio Santiago Bernabéu for at møde det spanske landshold.

Køen var lang foran billetlugerne, før salget af billetter startede i går kl.15. På det tidspunkt var der kun 4.000 tilbage, og arrangørerne er sikre på, at de forsvinder i hænderne på ivrige fans.

Derfor kan det blive hedt for landsholdet.

»Spanien vinder helt sikkert. Holdet har haft problemer, men er klart bedre end danskerne,« sagde Carlos Martinez, der er en fan af "la seleccion" og gned hænderne sammen i hurtige bevægelser.

Det er nemlig koldt i Madrid, og i går satte hovedstaden kulderekord for foråret.

Folk taler konstant om sne, vind og kulde, men selvom det bliver koldt, så bliver Bernabéu fyldt til bristepunktet lørdag aften.

Når antallet af ledige pladser på stadion nærmer sig nul, så er der et erhverv, der har guldrandede dage. Sortbørshajerne. Solbrune mænd på omkring 50 år, der gennem årene har spist meget af den gode spanske skinke traver hver dag trodsigt rundt uden for Bernabéu.

»Ticket, entrada,« spørger de ivrigt 10 meter fra billetlugerne og fortæller lystigt om, hvordan deres pris på 260 kr. er fremragende.

De har dog haft bedre tider. Selvom der bliver udsolgt på lørdag, så har det spanske fodboldforbund måttet sænke priserne til kampen.

Derfor kan sortbørs handlerne ikke kræve så meget for deres billetter.

Prisen for den billigste plads på fjerde tribune bagved et af målene var således 40 kroner, hvilket er 50 kroner billigere end en rundtur på et tomt Santiago Bernabéu.

Derfor møder man i billetkøen også personer, der er komplet ligeglade med kampen. Blandt andre en familie på fire fra Mexico for hvem kampen mest af alt er som enhver anden turistattraktion.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen