Fodbold: Brutal debut til Leon Andreasen

Leon Andreasen fik stort set prøvet det hele, da han spillede sin første landskamp i karrieren. Han blev skiftet ind midt i første halvleg, efter Niclas Jensen var blevet udvist. Til at starte med, spillede han på midten, i anden halvleg i forsvaret, så lænede han sig op af en udvisning for til sidst at blive skiftet ud igen.

- Jeg har ikke før prøvet at blive skiftet ind og ud i samme kamp, men det var at taktiske årsager, så det var fint. Jeg er stolt over min debut, men træt af resultatet. Morten tog mig ikke ud, fordi jeg spillede skidt, men fordi der skulle en ekstra angriber ind, sagde Leon Andreasen efter sin debut i 1-2-nederlaget til Spanien.

En af årsagerne til, at Morten Olsen skiftede Leon Andreasen ud var, at Mainz-spilleren havde fået et gult kort, og landstræneren frygtede, at Danmark skulle spille med ni mand.

- Leon fik en brutal, men udmærket debut. Vi havde ærligt talt ikke den store tiltro til dommeren, og han ville have givet Leon det røde kort, vurderede Morten Olsen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen