Tysk fodbold: Ebbe Sand matchvinder for Schalke

For anden weekend i træk blev Ebbe Sand matchvinder for sin tyske klub Schalke 04, da han syv minutter før tid scorede sejrsmålet til 2-1 over 1860 München - nøjagtig som for en uge siden, da danskeren afgjorde kampen mod Stuttgart med en fuldtræffer tre minutter før slutfløjtet.

Afgørelsen i München faldt, da Schalke fik hjørnespark i venstresiden. Ebbe Sand kom løbende bagfra og kunne fuldstændigt umarkeret sende et kraftfuldt hovedstød i nettet fra ni meter foran et tavst hjemmepublikum på Det Olympiske Stadion.

Det var niende gang, at Ebbe Sand scorede i denne sæson og hans 38. mål i sin tid i Bundesligaen.

Schalke var kommet foran allerede i kampens tredje minut på en scoring af Gerald Asamoah. Ebbe Sand havde undervejs yderligere et par gode muligheder, men det hele så ud til at skulle kikse for Schalke, da hjemmeholdet to minutter inden den afgørende scoring af Ebbe Sand netop havde fået udlignet på et mål af Paul Agostino.

Sejren var dog fuldt fortjent og holder Schalke inde i kampen om mesterskabet med en fjerdeplads og 51 point.

I søndagens andet Bundesligaopgør gjorde Dortmund sit til at bevare topplaceringen med en overbevisende 5-1 sejr ude over Freiburg, som gør, at Dortmund bevarer andenpladsen med 55 point, hvilket er et enkelt efter førerholdet Leverkusen.

Her var det ellers Freiburg, der kom i front med 1-0 efter ni minutter på mål af Levan Kobiashvili. Seks minutter senere faldt udligningen på mål af brasilianeren Evanilson. Herefter var der stilstand til kampens 64. minut, hvor der faldt hele fire Dortmund-scoringer i løbet af syv minutter. Først var det endnu en brasilianer Dede, der var på pletten, efterfulgt af Marcio Amoroso, og to træffere af Jan Koller.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen