Syv piger til start i Portugal

Syv danske piger er til start i Ladies Open of Portugal, der spilles på Gramacho Pestana Golf Resort i Algarve. Kun Iben Tinning er ikke med i Portugal, hun holder sin længe planlagte ferie og det gør hun, efter lidt bekymringer, med ro i sindet.

Det gav nemlig anledning til en smule bekymring for Iben Tinning, da LET for få uger offentliggjorde turneringen, der ikke var med på det oprindelige program. På det tidspunkt havde Iben Tinning allerede købt sin rejse, og hun var i første omgang bekymret for de eventuelle Solheim Cup point hun risikerede at gå glip af ved ikke at stille op.

Iben har i mellemtiden vundet to turneringer og hun burde være helt sikker på sin plads på Solheim cup holdet og dermed kan hun også tillade sig at nyde sin ferie optimalt.

LET sæsonen er ved at være halvvejs og for flere af de danske piger gælder det om, at komme igang inden det hele er slut. Hverken Christina Kuld eller Mianne Bagger har klaret et cut i denne sæson og med mindre noget sker meget snart er det retur til Q-School i efteråret for at bevare medlemskabet af LET.

De syv danske piger er Amanda Moltke-Leth, Christina Kuld, Carina Vagner, Lisa Holm Sørensen, Karen Margrethe Juul, Mianne Bagger og Rikke Rsmussen. Turneringen starter fredag og spilles over 54 huller.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen