Jack Nicklaus klarede cuttet på Nationwide Touren

I den første turnering hvor Jack Nicklaus skulle have optrådt sammen med sine fire sønner, var det den gamle mester der trak familielæsset. Steven Nicklaus kom aldrig til start, så det blev kun til fire medlemmer af den berømte familie. Som den eneste af de fire "Nicklauser" klarede Jack cuttet i BMW Charity Pro-am, der måtte afbrydes et par gange på grund af stormvejr. Men selv de ufrivillige pauser kunne ikke slå den gamle mester ud, og efter runder i 71 og 67 er Jack Nicklaus seks slag under par.

Der er et stykke op til den førende Eric Meeks der er elleve slag under par, og hvis arrangørerne får magt efter agt, skal der spilles 36 huller mere, så turneringen når de planlagte 72 huller. Men vejret driller, så måske bliver turneringen skåret ned til 54 huller, hvilket sikkert vil bekomme Jack Nicklaus bedre end hvis han skal spille 36 huller på en dag, han er trods alt blevet 63 år.

Vejret gjorde at man sluttede selve pro-am turneringen af fredag, og det var med Jack Nicklaus's hold som vindere. Så de fire bjørneunger har stadig meget at lære af "The Golden Bear".

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen