Fodbold: Skoubo rejst til Spanien

Morten Skoubos skifte fra Brøndby til spanske Real Sociedad er kun et lægetjek fra at gå i opfyldelse.

Søndag satte angriberen kursen mod Spanien, hvor han efter planen bliver præsenteret mandag.

- Jeg kan bekræfte, at Morten lige nu er på vej derned. Aftalen er på plads, så nu er det kun de sidste formaliteter såsom lægetjek, der mangler, siger Skoubos agent, Karsten Aabrink, til TV 2 Sporten.

Endnu har hverken Brøndby eller Real Sociedad meldt noget ud om handlen, tilsyneladende fordi de økonomiske detaljer ikke er faldet endeligt på plads. De skulle ifølge spanske presseforlydender omhandle en transfersum på 18,5 millioner kroner.

- Jeg er glad på Skoubos vegne. Det er et stort spring for ham at komme til klubben, og der er tale om en kontrakt, der løber over fire et halvt år, siger Karsten Aabrink til DR Sporten.

25-årige Morten Skoubo skiftede i sommeren 2004 fra Borussia Mönchengladbach til Brøndby, som dengang reddede ham ud af en tilværelse med udpræget mangel på fast spilletid. Heller ikke som lejesvend i West Bromwich Albion fik han megen succes.

Det gjorde han til gengæld som spydspids på Michael Laudrups mandskab, hvor det blev til i alt 29 mål i 63 førsteholdskampe.

I sæsonen 2001/2002, hvor Morten Skoubo spillede i FC Midtjylland, sluttede han med 19 mål som nummer tre på Superligaens topscorerliste. Herefter smuttede han til Tyskland.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen