Badminton: Camilla Martin i kvartfinale i Korea Open

Torsdag eftermiddag venter der Camilla Martin den første alvorlige udfordring ved Korea Open i badminton. I kvartfinalen står andenseedede Camilla Martin over for kineseren Dai Yun, som er blandt kinesernes absolut bedste og seedet som nummer seks i Grand Prix-turneringen.

Den forsvarende mester, Camilla Martin, havde ikke problemer med at spille sig i kvartfinalen, da hun i tre sæt besejrede Sathinee Chankracha fra Thailand med 7-1, 7-1 og 7-0. Samtidig havde Dai Yun dog ligeså let spil i sin kamp mod Li Li fra Singapore, som hun vandt over med 7-2, 7-0 og 7-0.

Camilla Martin stod senest over for Dai Yun i semifinalen ved All England, og der kunne kineseren ikke stille meget op imod den senere All England-vinder, der vandt i tre sæt. De to spillere har mødt hinanden yderligere 14 gange, og her lyder statistikken på syv vundne opgør til hver.

Mens Camilla Martin er den eneste tilbageværende dansk singlespiller i Korea, så er dansk badminton stærkt repræsenteret i doublerækkerne.

I herredouble blev det dog ikke overraskende et farvel til Michael Søgaard og Michael Lamp, som mødte de stærke koreanere Ha Tae Kwon og Kim Dong-moon, der vandt med 7-4, 7-4 og 7-2. Til gengæld er både Jim Laugesen/Jesper Larsen, Jens Eriksen/Martin Lundgaard samt Lars Paaske/Jonas Rasmussen klar til anden runde.

I mixeddouble blev det også farvel til Michael Lamp og Ann-Lou Jørgensen, mens de tre andre danske par er videre ligesom i damedouble, hvor alle tre par gjorde rent bord.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen