Ishockey: Millionunderskud i Herning

Den sportslige deroute mod Odense i årets semifinaleserie viser sig at blive dyr for de danske ishockeymestre fra Herning Blue Fox. Ifølge direktør Ulrik Larsen imødeser klubben nu en økonomisk lussing på omkring en million kroner på driften.

Årsagen til dette økonomiske efterspil forklares med et eksploderende antal nye udgifter til bl.a. de fem nye spillere - heraf fire finske - som klubben har hentet midt i den indeværende sæson samt ansættelsen af den amerikanske træner Joe Clark, som i december afløste den fyrede Adam Wozninski.

- Vi har været uheldige med skader til nøglespillere som Teppo Kivelä, Jesper Mølby og Anders Pyndt, som vi stort set ikke har fået glæde af i sæsonen. De skulle erstattes, ellers var vi bare blevet beskyldt for at være handlingslammede, siger Ulrik Larsen til TvDanmark Midtjylland.

Herning Blue Fox vil nu spænde den økonomiske livrem ind i den kommende sæson ved i en mere udpræget grad at satse på danske spillere på bekostning af de løntunge udlændinge, som i år har tegnet den måske lidt for ambitiøse klub.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen