Badminton: Flot spil sendte Camilla i semifinalen

Camilla Martin viste særdeles lovende takter, da hun fredag aften spillede sig i semifinalen i All England i badminton. Efter en jævn start på kampen med flere fejl sluttede Camilla Martin af med at vise badminton af høj klasse, da hun sendte den andenseedede kineser Zhang Ning ud af turneringen med cifrene 7-5, 1-7, 7-4 og 7-2.

Camilla Martin havde den seneste sejr over den 26-årige kineser fra Copenhagen Masters, hvor hun vandt uden de store problemer. Inden da var det dog kineseren, der havde et overtag med to sejre i træk sidste år.

Men denne gang så det lovende ud for Camilla Martin allerede efter første sæt, som hun vandt med 7-5. Men i andet sæt var det kineseren, der tog styringen samtidig med, at Camilla Martin begyndte at skyde bolden ud af banen. Camilla Martin fandt dog sit vanlige temperament frem og skældte ud på sig selv, når hun lavede fejl.

I tredje sæt vekslede overtaget fra den ene side af nettet til den anden, og Camilla Martin kunne være glad for, at hun fik nogle lette bolde på grund af kinesiske fejl og dermed tog sættet med 7-4.

I fjerde sæt udviklede det sig til ren opvisning fra Camilla Martins side. Med spil op ad linierne og tætte drops var kineseren chanceløs i kampens afslutning.

Den 27-årige verdensmester fra 1999 har aldrig vundet All England titlen, men med det spil hun viste fredag aften, ser det godt ud for hendes videre færd i turneringen. Senere fredag afgøres det, hvem hendes modstander bliver i semifinalen mellem kineseren Dai Yun og Wang Chen fra Hongkong.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen