Kasper Nielsen til GOG og Beijing

<p>Forsvarsstrategen skifter torsdag fra Flensburg/Handewitt tilbage til GOG.</p>

Artiklens øverste billede
Kasper Nielsen beskrives som et fysisk pragteksemplar, der heler hurtigere end andre spillere. Arkivfoto: Lars Krabbe

Klarmelding til OL og ny klub.

Der sker store ting for Kasper Nielsen i disse dage.

Landsholdets fysiske pragteksemplar selvtræner dagligt den fiberskade, der i de seneste 11 dage har bragt hans OL-deltagelse i fare. Samtidig har han haft tid til at underskrive en kontrakt med GOG, der offentliggøres onsdag formiddag.Sidstnævnte har Kasper Nielsen vidst i et stykke tid. Derfor er det for ham mere interessant, at han næsten synes ovre fibersprængningen i læggen.

Specielt program

»Det er aftalt med landstræneren, at jeg rejser med til Beijing på søndag, hvis skaden ikke forværres i denne uge. Og det er den ikke blevet. Tværtimod. Jeg træner læggen hver dag i et specielt træningsprogram, og det går fremad hele tiden. Jeg har stort set ingen smerter, så min OL-deltagelse skulle være sikret. Jeg vil sætte procenterne 99,9 på min deltagelse,« siger Kasper Nielsen.Han er dog ikke begyndt at løbe endnu. Øvelserne foregår primært på cykel. Torsdag pudser Danmark formen i en træningskamp i Kolding, og den bliver uden Kasper Nielsens deltagelse.»Jeg passer stadig meget på min læg. Lige nu er den primære risiko, at jeg bliver overmodig, så det hele springer op igen,« fortæller manden, der sendte et lille chok ind i de ellers perfekte danske OL-forberedelser.Skulle nogen i truppen rammes af muskelskade, så var det imidlertid godt, at det var Kasper Nielsen. Fysisk er der ingen i hans nærhed på landsholdet. Dels heler Kasper Nielsen hurtigere, dels er hans form så ekstrem god, at et par ugers pause ikke betyder alverden.

Ærgerligt afbræk

»Det er rigtigt nok, at min form ikke bliver smadret. Jeg skal nok være på toppen i Beijing. Men det er ærgerligt afbræk midt i nogle fremragende forberedelser og en glimrende form,« erkender Kasper Nielsen, der på under et år er gået fra marginalspiller til næsten uerstattelig klippevæg i forsvarets midte.Væggen vender tilmed tilbage til dansk håndbold i næste sæson. Endnu er intet officielt, men ifølge spn.dk's oplysninger er det Kasper Nielsen, der onsdag formiddag præsenteres som ny spiller i GOG.

Byttehandel

Det var fynboerne, der for tre år siden afhændede bagspilleren til Flensburg/Handewitt, der nu altså sender ham retur i en byttehandel med GOG's kommende storspiller på højre fløj, Lasse Svan Hansen.»Det er min feriedag i dag, så jeg ønsker ikke at kommentere den slags,« siger Kasper Nielsen.Ferie havde han tilsyneladende også mandag. Da blev holdet til den kommende sæson i Flensburg/Handewitt foreviget på det årlige holdbillede ved smukke Strandhotel Glüksburg.Billedet blev tirsdag præsenteret på nordtyskernes hjemmeside. Uden Kasper Nielsen.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen