Wozniacki skuffet og tilfreds

Caroline Wozniacki røg natten til mandag ud af ottendedelsfinalerne ved Australian Open i tennis efter et nederlag på 1-6, 6-7 (2-7) mod den fjerdeseedede serber, Ana Ivanovic.

Artiklens øverste billede
Ved stillingen 5-4 i andet sæt havde Wozniacki to chancer for at serve sættet hjem, men nerverne holdt ikke til presset. Foto: AP

- Hun (Ana Ivanovic, red.) spiller godt, og det gør jeg også, men jeg havde ikke marginalerne på min side. Jeg havde to sætbolde i andet sæt, men fik desværre ikke hevet kampen hjem. Jeg er selvfølgelig lidt skuffet over, at jeg ikke vandt, for jeg ville gerne have vundet, men generelt har jeg spillet en god turnering, siger 17-årige Caroline Wozniacki.

Hun leverede det bedste resultat af en dansk kvinde i en Grand Slam-turnering, siden Tine Scheuer-Larsen i 1985 nåede blandt de 16 bedste i French Open.

Ved stillingen 5-4 i andet sæt havde Wozniacki to chancer for at serve sættet hjem, men nerverne holdt ikke til presset.

- Jeg tror, at jeg manglede lidt erfaring, og jeg var lidt uheldig. Men jeg tror, at der er en mening med det hele, så jeg får den næste gang, siger Caroline Wozniacki.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen