Fodbold: Eriksson står skoleret efter beskyldninger

Det engelske fodboldforbund FA har mandag indkaldt landstræner Sven-Göran Eriksson til møde. Dette sker efter, at svenskeren er kommet med antydninger om korruption i Premier League

Ifølge avisen News of The Worlds afslørede svenskeren overfor en af avisens journalister, forklædt som arabisk oliesheik, at tre navngivne Premier League-klubber er involveret i korruption i forbindelse med spillerhandler.

Ifølge avisen, beskrev Eriksson en af Englands mest kendte managere, som 'en af de værste'.

FA raser over, at svenskeren ikke er kommet til fodboldforbundet med beskyldningerne, men har luftet dem overfor en tilfældig "sheik".

FA-boss Brian Barwick har derfor indkaldt Sven-Göran Eriksson til møde mandag formiddag, hvor han skal fremvise eventuelle beviser for sine påstande.

FA har også indkaldt manager Mike Newell fra Luton og Ian Holloway fra Queen Park Rangers til høring. De to har også ytret sig offentligt om korruption i engelsk fodbold.

Ifølge Reuters vil Eriksson sagsøge News of The Worlds for at citere ham for at have sagt, at han er parat til at forlade landstrænerposten og blive mangager for Aston Vila, hvis England vandt VM.

Sven-Göran Eriksson har kontrakt med FA frem til sommeren 2008.

JP

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen