Cabrera og Little fører på Loch Lomond

I Storbritannien og det meste af verden udenom, kom første runde af Scottish Open på Loch Lomond desværre til at stå i skyggen af de uhyggelige begivenheder i London. Som topmødet fortsætter i Skotland, fortsætter turneringen naturligvis også.

Thomas Bjørns exit umiddelbart før Tee Off satte herhjemme yderligere en lille skygge over turneringen, så man nu kun har Mads Vibe-Hastrup og Anders Hansen med. Desuden er man pludselig i tvivl om, hvorvidt Thomas Bjørn overhovedet stiller op i British Open i næste uge.

Thomas Bjørn fortæller til TV2, at han nu indleder et samarbejde med en ny mentaltræner og at han endvidere efter sit sammenbrud søndag har fået hjælp af både Ernie Els og Tiger Woods.

Før har Thomas Bjørn og Darren Clarke hjulpet hinanden, det viser golf er ligeså meget kammeratskab, som det er konkurrence. Det bekræfter blot yderligere sporten som en gentlemansport.

Angel Cabrera har taget føringen efter første runde efter en 67'er, syv slag under par. Men han deler den lidt overraskende med Stuart Little, man ikke havde forventet at finde deroppe i så fornemt et felt.

Paul Lawrie, Richard Sterne og Lee Westwood er et enkelt slag efter de to, mens seks spillere er et slag yderligere tilbage. Franskmændene har de seneste uger markeret sig kraftigt, denne gang er det Gregory Bourdy, der er blandt de seks spillere, hvor også Tom Lehman, Nick Dougherty, Jaidee, M. A. Martin og Henrik Stenson ligger.

Store favoritter som Darren Clarke, Jiménez, Mickelson, Allenby og Donald var rundt i 67 på en delt 12. plads.

Ernie Els er helt nede som delt 58 efter blot en under par, det samme gælder Adam Scott, mens landsmanden Goosen blot er i par og delt 77.

Anders Hansen var klart bedst af de to danskere. Hansen er efter 69 slag og to under par på en delt 37. plads. Mads Vibe-Hastrup skal igen i en anden runde ud og slås mod cuttet. Mads brugte 75 slag og ligger helt nede som delt 127.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen