Batterierne skal lades op

Søren Hansen er ikke til start i denne uges turnering på European Tour. Søren valgte helt bevidst, at blive hjemme fra Scottish Open for istedet at komme til kræfter og for at forberede sig til British Open. Oprindeligt var Søren Hansen slet ikke kvalificeret til turneringen, men tredjepladsen i Open de France banede vejen til Old Course på St. Andrews.

- Efter Open de France var jeg mentalt træt og det mærkede jeg i sidste uge i Dublin hvor havde jeg svært ved, at holde koncentrationen. Jeg fornemmede ligefrem, at jeg faldt sammen over bolden, og så er der kun én kur der hjælper og det er en lille pause, indrømmer Søren Hansen.

Bonussen ved at skulle spille i British Open glæder Søren Hansen, der før har gjort sig flot bemærket i verdens ældste golfturnering. I 2002 var han i førerbolden med Ernie Els på sidste runde og havde muligheden for en sensationel sejr. Det blev til en ærefuld 8. plads, Hansens hidtil bedste placering i en major.

- Det ville være dejligt at kunne forbedre den polacering og jeg er da også meget optimistisk selvom det kan blive svært. Vi skal jo spille på St. Andrews og det er bestemt ikke en bane som jeg er særligt gode venner med, men det kan jeg vel blive, griner Søren Hansen i en pause i sit træningspas i Simons Golf Club.

- Vi spiller St. Andrews Old Course hvert år til dunhill links championship og jeg kan ikke prale med de helt store resultater fra den bane. Alligevel ser jeg frem til, at deltage i British Open, slutter Søren Hansen, der efter planen skal spille tre turneringer på stribe; British Open, Deutsche Bank Players´ Championship of Europe og Scandinavian Masters.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen