Bjørn og Anders truer toppen på The K Club

Sydafrikaneren Trevor Immelman har taget teten efter første runde i Smurfit European Open på The K Club. Immelman havde som flere andre en lille fordel af en tidlig start, idet det blæste op senere og scores naturligt blev dårligere. Da runden sluttede var det dog stilnet en del af igen.

Immelman gik en flot runde i 66 slag, seks under par. Han har Delamontagne og Retief Goosen efter sig bare et slag dårligere. Lomas og Murphy er et slag længere tilbage og dermed er Gary Murphy Irlands største håb efter første runde.

To danskere er også godt med. Anders Hansen rundt i to under par 70, hvor han straks efter en tidlig dobbeltbogey udlignede med en eagle. Senere blev det til fire birdies og to bogies.

Thomas Bjørn er i damme score. Bjørn havde bogies på to af de første tre huller, men fik det stabiliseret og havde før sidste hul blot en bogey mere, men også tre birdies. På 18. hul, par 5 slog Bjørn et flot andetslag, der hjulpet af et godt bounce lagde sig til rette med to meter for en eagle. Den blev udnyttet og dermed to under for runden. Anders og Bjørn deler en 13. plads med en del andre.

Søren Kjeldsen kom rundt i par og det rækker til en foreløbig delt 28. plads. Tre bogies og tre birdies havde Søren undervejs. Han deler en placering med blandt andre ireren McDowell, der havde noget af et scorekort, i samme runde både albatros - Europatourens femte i denne sæson - og en eagle. Også et par birdies og når man kommer hjem i par samlet, har der været en del pletter også.

Søren Hansen og Mads Vibe-Hastrup kom begge rundt i 75 slag og ligger med tre over par som delt 72 og netop en placering på den forkerte side cutgrænsen. Men det kan nås med en hæderlig runde fredag.

Bjørn var i bold med den amerikanske Ryder Cup kaptajn Tom Lehmann, der meget forståeligt skal have et indblik i den kommende Ryder Cup bane. Lehman var som Vibe og Søren Hansen rundt i tre over par. Endnu værre for tredjemanden, vinderen af Nordic Open Ian Poulter. Englænderen har længe ikke fået det til at køre og 81 torsdag lovede ikke nogen snarlig fremgang.

Et par andre irere, hjemmepublikum gerne havde set fremme, skuffede også fælt. McGinley rundt i 78 slag og deres absolut bedste spiller og vinder i USA i sidste uge, Padraig Harrington lavede måske mere forståeligt ovenpå virakken og rejserne 79 og ser ud til at få en tiltrængt friweekend.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen