Otte danskere i 'hedeslag'

Challenge Touren er i denne uge i Madrid til Open Mahou de Madrid, og otte danskere er med. Heriblandt Anders S Hansen der kommer til den spanske hovedstad med en frisk andenplads i bagagen.

De otte danske tour-spillere kan se frem til et par hårde dage i den bagende spanske sol på La Herreria Club de Golf i hovedstaden, og ifølge Spaniens egen Ivo Giner, kan varmen komme til at spille en afgørende rolle når præmiesummen på 120.000 euro skal fordeles.

- La Herreria banen er i rimelig god stand, men det største problem for spillerne bliver helt klart kampen mod varmen i denne uge, siger Giner forud for turneringen.

- På denne tid af året er det meget varmt, og jeg mener virkelig meget varmt. Og under den slags betingelser kan det få stor indflydelse på ens golfspil, fordi man ikke ved hvordan kroppen reagerer under de forhold.

Med meget varmt hentyder Ivo Giner til temperaturer op mod 40 graders varme, så de otte danskere og resten af feltet får helt sikkert deres sag for.

Anders S Hansen kommer til Madrid med en frisk andenplads i bagagen. Hansen tabte desværre omspillet om sejren i sidste uges Galeria Kaufhof Pokal Challenge i Tyskland, men må trods alt være fyldt med selvtillid ovenpå det flotte resultat. Også Thomas Nielsen har vist god form på det seneste, og han kunne være et godt bud på endnu et dansk topresultat.

Danskernes starttider torsdag:

8:20 Knud Storgaard, Iain Steel og Carlos Quevedo

9:40 Brian Akstrup, Vicente Blazquez og Johan Kok

9:50 Jeppe Huldahl, Stuart Davis og Hernan Rey

10:00 Peter Jespersen, Miguel Carballo og Andres Romero

13:00 Anders S Hansen, Massimo Scarpa og Jean-Baptiste Gonnet

14:00 John Davies, Tim Milford og Jack Doherty

15:00 Søren Juul Hansen, Julien Van Hauwe og Manuel Quiros

15:00 Thomas Nielsen, Eric Chauduet og Raphäel de Sousa

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen