Padraig Harrington stifter fond for børn

Verdensranglistens nr. 6, Padraig Harrington, har oprettet en fond, hvis formål er at indsamle midler og efterfølgende fordele dem blandt nødlidende børn.

For at indsamle penge til fonden arrangerer han den 21. januar 2005 et velgørenhedsshow i City West, Dublin (Irland). Alle indtægter fra showet vil ubeskåret gå til fonden. Selve showet er en indendørs golfopvisning, og billetprisen er ret høj, 50£ eller 65£ for voksne og 30£ for børn under 16 år. Men hvad, når man tænker på at alle indtægterne går ubeskårede, så gør det vist ikke noget. Billetterne blev revet væk, og derfor har Padraig besluttet at afholde yderligere et show den 22. januar 2005.

Ved præsentationen af fonden udtalte Padraig:

- Caroline og jeg er meget taknemmelige for alt det, som min golfkarriere har givet os. Vi er meget berørte og bevidste om andres nød, og vi tror på, at vi gennem mine golfoplevelser kan iværksætte nogle initiativer, som vil give de meget nødvendige midler, som vi vil distribuere via Padraig Harrington Charitable Foundation.

Padraig Harringtons Velgørenhedsshow sponsoreres af Kartel og O2 samt Appelby Jewellers, Easy-putt, HiTec og Wilson. Det hele bliver afholdt i en specielt konstrueret arena i City West, Dublin for at give plads til næsten 1.500 tilskuere. De vil få mulighed for på tæt hold at se den 33 årige irske golfspiller, når han fremviser de talenter, som har bragt ham op blandt verdens bedste golfspillere.

Padraig siger:

- Jeg tror på, at jeg gennem mine mange års arbejde med mit spil kan aflive nogle af de myter og misforståelser for golfspillere på alle niveauer fra begynder til hverdagsgolfer og igen for den helt seriøse konkurrencespiller. Det grundlæggende i svinget, det korte spil og mentale teknikker vil alle være en del af showet - og vi vil også have nogle gaver, som vil blive givet bort.

Alle deltagere vil få mulighed for at besøge sponsorernes udstillingsområde. Selvfølgeligt er der tænkt lidt på marketing, og derfor vil de få udleveret en gavepose indeholdende en til lejligheden fremstillet Kartel trøje og en O2-mærket Wilson hat. Der afholdes også en auktion, hvor det vil være muligt at erhverve Padraig Harrington artikler og andre specielle ting.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.