Tigers største ønske

Tiger Woods er muligvis den mest berømte golfspiller i verden, men i et interview med avisen "Times of London" afslører han, at anonymitet faktisk er en af de ting, han ønsker mest i sit liv. At sæsonen 2004 ikke har været god for ham, gør selvfølgelig ikke ønsket om anonymitet mindre. Alle havde en mening om, hvad der gik galt, og hvad der skulle gøres anderledes. Dog fik han en opløftning sidst på sæsonen, hvor han vandt to turneringer - heriblandt hans "egen" Target World Challenge. Her fik han overrakt trofæet af hans far, som også havde været med ham rundt på banen for første gang i i flere måneder.

Den tidligere verdensetter fortæller, at det, han savner mest i forbindelse med golfspillet, er muligheden for at gå ubemærket på gaden.

- Jeg har altid ønsket anonymitet. Det har ikke noget at gøre med golfen, men mere livet generelt. I den ideelle verden ville jeg kunne stille op til konkurrencer og spille, men stadig gå ubemærket i hverdagen. Det ville være det største, jeg kunne opnå, sagde han.

- Jeg gør stadig de samme ting, som jeg altid har gjort. Nu er det bare sådan med omstændighederne, at der er andre konsekvenser, siger han.

Woods understregede, at hans ønske om at være i fred ikke omfatter hans kone, Elin, og at parret er meget lykkelige efter brylluppet i oktober.

Direkte adspurgt, om det hjælper at have en at dele hverdagen med, svarer han:

- Der er ingen tvivl om, at det hjælper at have en partner. Vi er et team. Så det er blevet meget lettere. Vi tager sammen af sted til turneringerne; vi er sammen om dette, og det gør én stærkere.

- Vi går ud, spiser middag, og vi taler om tingene. Hvad gik galt i dag, hvad gik godt? Vi laver en plan sammen - hvordan kan jeg blive bedre? - og gennemgår tingene. Måske bliver det anderledes, når der kommer børn. Det bliver nok især svært i starten. Alle, som har fået børn, kan forholde sig til det - manglen på søvn. Men det er noget, jeg ser frem til, og jeg ved, det gør hun også. Men for at svare (spørgsmålet om partneren) - Jeg tror ikke, at det ændrer meget. Tabene vil stadig gøre ondt, og sejrene vil stadig føles lige søde.

Manden, som mange anser for at være den bedste spiller, der nogensinde har betrådt fairways, siger, at hans ambition om at være perfekt ikke har ændret sig, selvom Vijay Sing har vippet ham af tronen som verdens nummer 1.

- Det eneste, som tæller, er at vinde. Du tager jo ikke til en turnering bare for at sige, at du har deltaget. Du er der for at vinde. Hvis du ikke deltager med den attitude, er der ingen grund til overhovedet at tilmelde sig. I år har jeg f.eks. ikke nået mine mål, for jeg vandt ikke alle de turneringer, jeg deltog i.

- Mit mål for 2005? Bare at vinde - intet andet!

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen