Love på vej mod fjerde PGA-sejr

Davis Love III har allerede vundet tre gange i år og han synes godt på vej mod sin fjerde sejr på årets PGA Tour. Efter første runde af HP Classic of New Orleans på The English Turn GC, er Love ét slag efter førerduoen, der består af den japanske rookie Akio Sadakata og amerikaneren Paul Stankowski.

Hverken Sadakata eller Stankowski har prøvet at vinde på PGA Tour, men de gav sig selv det bedst tænkelige udgangspunkt for resten af turneringen ved begge at skyde en 64'er på første runde, Sadakata oven i købet med en dobbeltbogey på scorekortet.

Lige efter følger som nævnt Davis Love III, der er én af otte spillere der deler andenpladsen, ét slag efter. De øvrige er Jeff Sluman. Stewart Cink, Stephen Ames, Mark Wilson, Scott Verplank, Brian Gay og den forsvarende mester, koreaneren K.J. Choi.

I det hele taget er det meget tæt i toppen hvor der er 46 spillere indenfor fire slag af de førende, blandt dem er Per-Ulrik Johansson (68), Charles Howell III (68), Vijay Singh (67).

Lidt længere nede i stillingen finder vi Lee Westwood, var rundt i 69 slag hvilket giver en foreløbig 47. plads. John Daly der i sidste uge opnåede årets bedste placering med en delt 7. plads i Houstin skød en 70'er på første runde og ligger placeret på cutgrænsen som delt nr. 70, akkurat som den lokale helt David Toms og Phil Mickelson.

Til gengæld ser problemerne ud til at fortsætte for uheldige david Duval, der for nyligt fik konstareret sygdommen vertigo (svimmelhed, orienteringsvanskeligheder m.m.). Duval havde tre birdies og fem bogeys på runden og er helt nede som delt nr. 136 efter første runde. Samme score som US Masters runner up Len Mattiace og det unge håb Ty Tryon.

I alt har tre svenskere fået plads i turneringen, udover Per-Ulrik gælder det Parnevik og Richard Johnson. Parnevik var rundt i 70 slag, mens Richard Johnson efter en 73'er kommer på hårdt arbejde for at klare cuttet.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen