LET Touren er tilbage i Europa

Efter et par måneders pause siden opstarten i Australien kommer LET Touren nu til Europa. Man plejer at sige damerne først, men damerne må finde sig i at gå i herrernes fodspor i de første par turneringer. I sidste uge var EPGA Touren på Tenerife og i denne uge er det LET Touren der gæster den smukke ferieø.

Det er dog ikke samme bane som Søren Hansen og Co. havde rimelig let ved at tæmme med dens mange par 5 huller, men derimod den bane der hedder Golf Las Americas. Drengene er rejst videre til Gardasøen i Italien, mens pigerne efter denne weekend tager en uges pause før de om fjorten dage gæster støvlelandet nede ved Firenze, hvor Iben Tinning skal forsvare sin titel fra sidste år.

Iben Tinning er selvfølgelig også med i denne uge, og den langtslående dansker regnes for en af favoritterne, sammen med spanieren Paula Marti.

Iben Tinning har selskab af seks landsmænd idet der er blevet plads til Amanda Moltke-Leth, Karen Margrethe Juul, Rikke Rasmussen, Caroline Rasmussen, Christina Kuld og Carina Vagner. Imponerende at vi også på spindesiden kan præstere så mange deltagere i en professionel turnering, lad os håbe at en eller flere af de øvrige danskere kan gøre sig godt bemærket i år.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen