Fodbold: To sejre fra titlen

Manchester United svigtede ikke, da Tottenham blev besejret 2-0

»Kampen om mesterskabet er stadig åben, selv om vi ikke selv kan afgøre det,« udtalte Arsenals manager Arsene Wenger efter lørdagens skuffende 2-2 kamp i Bolton. Men efter Manchester Uniteds 2-0 sejr søndag over Arsenals naboklub Tottenham, må Wenger nok indrømme, at åbningen ikke er ret stor.

Manchester United med to kampe tilbage, er nu fem point foran Arsenal, der mangler at spille tre kampe. United mangler at møde Charlton på hjemmebane og skal i sidste runde til Everton. Londonerne har hjemmekampe mod Leeds og Southampton, inden klubben i sidste runde skal til Sunderland.

David Beckham og Paul Scholes var tilbage i startopstillingen for United, og så betød det mindre at målmand Fabien Barthez måtte undværes med en skade. Og de to tilbagevendte spillere var indblandet i Uniteds første scoring efter 69 minutter. En aflevering fra Beckham, blev ekspederet videre af Scholes til Ryan Giggs i venstre side, og waliseren sendte bolden tilbage i feltet til den fremstormende Paul Scholes, der sikkert headede bolden i nettet til en fortjent føring.

Forinden havde Ole Gunnar Solskjær, Ruud van Nistelrooy og Ryan Giggs haft flere muligheder for at bringe United foran, både før og efter pausen.

Van Nistelrooy nåede at tage revanche for de brændte chancer, da han i dommerens overtid modtog en aflevering fra den indskiftede Quinton Fortune, og sikkert sendte bolden i nettet med et fladt skud. Det var hollænderens 21. mål i denne sæson i Premier League, hvor United ikke har tabt en turneringskamp i år.

Sejr til West Ham

West Ham formåede at holde liv i håbet om at blive i rækken, da klubben vandt 1-0 på Maine Road over Manchester City. Trevor Brooking fik sin debut som manager og han var godt tilfreds efter kampen: »Vi var klar over, at et point ikke ville være nok, så det var en satsning, at vi spillede med tre angribere i anden halvleg, og det var især dejligt at se bolden passere stregen, selv om jeg ikke kunne se hvem der scorede, men det er også ligegyldigt.«

Det var den indskiftede Frederic Kanoute, der fik bolden over stregen efter 81 minutter.

per.dyrholm@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen