Mette Buus og Steen Ottosen vinder Smørum Spring Classic

Årets første tællende turnering til DGU's rangliste blev i weekenden spillet på Smørum Golf Centers baner. Der deltog 93 spillere heraf 63 herrer. Interessen for deltagelse i turneringen var så stor at der fredag blev spillet kvalifikation for at komme ind i turneringen. Herrerne spilede om 15 kvalifikationspladser, medens de resterende var udtaget blandt de tilmeldte på baggrund af sidste års strata-rangliste.

Lørdagens 36 huller blev afviklet i tørt vejr og med nogen vind. Søndagens finaler havde deltagelse af 36 herrer og 14 damer og her var der flere gange optræk til byger, men det holdt tørt. Til gengæld var vinden så kraftig af flere spillere fik spoleret ellers gode runder.

Hos damerne vandt Mette Buus fra Himmerland med et enkelt til Mette Randbæk fra Odense. Anne Norman Hansen fra Vejle blev nummer tre.

Også hos herrerne formåede den førende spiller fra lørdagens runder at holde konkurrenterne stangen. Med en sidste runde i 73 slag vandt Steen Ottosen fra Vjele med et enkelt slag foran Anders Ulriksen fra Dejbjerg, som igen var et enkelt slag foran Henrik Madsen fra Københavns Golfklub.

Dagens bedste runde stod Martin Storm Ankerstjerne og Christoffer Lange for, da de begge gik banen i 71 slag (par 70).

Ved præmieoverrækkelsen udtalte matchleder Nils Birkner fra Smørum Golf Center, at visionen med Smørum Nordea Spring Classic var med tiden at udvikle det til en 72-hullers turnering.

Mette Buus sagde i sin vindertale at Smørum Spring Classic lå på et rigtig godt tidspunkt og det kunne da også ses på at især damerækken havde deltagelse af hele eliten.

Enkelte af vore bedste amatørherrer havde i år valgt at stille op i ECCO Tour turneringen på Brundtlandbanen og kunne derfor ikke være med i Smørum - blandt dem sidste års vinder af Smørum Spring Classic, Anders Smidt Hansen fra Juelsminde. Han blev dog bedste amatør i den turnering.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen