Fodbold: Nulløsning giver pusterum til Poul Hansen

Spekulationerne om en trænerfyring i AGF blev foreløbigt udskudt en uge, da århusianerne i dag spillede 0-0 ude mod Viborg. Selv om det ikke blev til alle tre point, fik AGF-spillerne rejst sig efter elendige indsatser og nederlag i de tre påskekampe.

Foran 2763 tilskuere på Viborg Stadion viste AGF'erne fightervilje og mod til at spille fodbold. Det var nok til at overbevise storaktionær Kurt Andersen om, at Poul Hansen indtil videre skal fortsætte i jobbet.

- Spillerne kæmpede godt og leverede en tilfredsstillende indsats. Nu fortsætter vi med det arbejde, vi laver i øjeblikket. Poul Hansen er vores træner, og det bliver han ved med at være. Nu tager vi en kamp ad gangen, sagde Kurt Andersen.

Efter kampen blev AGF's træner belejret af journalister, der ville have trænerens reaktion på spekulationerne om hans fremtid i klubben.

- For at sige det ærligt, så er jeg pisseligeglad med al den snak. Det rager mig endnu langsommere end en vejrudsigt. Jeg tænker kun på, hvad der sker inde på banen, og så længe spillerne er motiverede og tør spille fodbold, så har jeg løst mit job. Begge dele lykkedes i dag, og det synes jeg, spillerne fortjener ros for, sagde Poul Hansen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen