Fodbold: Youssouf viste vejen for AB

Det er ingen underdrivelse, at AB's farlige angriber Sammy Youssouf efterhånden kan karakteriseres som AaB-forsvarernes skræk. Sidste gang de to hold mødtes scorede Youssouf to gange, og i dag kunne den hurtige frontløber krone en formidabel indsats med en scoring i AB's 3-1-sejr over AaB. En sejr, der betyder, at AB nu kun er ét point fra AaB på syvendepladsen.

De 1720 tilskuere på Gladsaxe Stadion kunne opleve den 26-årige Youssouf diske op med tekniske lækkerier, og han var ud over at score til 2-1 i anden halvlegs 23. minut også at finde i oplæggerens rolle. Youssouf er for alvor ved at få sit gennembrud i landets fornemste række.

- Nu er jeg endelig kommet i form efter et hav af skader. I starten af sæsonen var jeg jo sat af, så derfor har jeg været sulten i lang tid. Holdets selvtillid har smittet af på mig. Vi kender hinandens løbemønstre, og vi er blevet mere disciplinerede, hvilket kommer mig til gode, sagde Youssouf efter kampen. Angriberen med de nigerianske rødder har nu scoret otte mål, i foråret er det blevet til fire mål i tre kampe. Allan Gaarde bragte AaB foran i første halvleg. Kenny Thorup og Abdul Sule scorede de øvrige mål for AB.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen