USA-træner: Vi går ikke i panik

USA's ishockeylandshold går ikke i chok efter det sensationelle nederlag på 2-5 til Danmark på førstedagen af VM i ishockey. Det forsikrede amerikanernes træner Lou Vairo efter dagens kamp og tog i samme moment hatten af for den danske præstation.

- Vi havde en masse skud på mål, men de holdt fast og stor kredit til dem for det. Vi går ikke i panik, der er stadig lang tid tilbage af turneringen, sagde Lou Vairo, der efter kampen var en tur forbi det danske omklædningsrum med lykønskninger.

- Danmark spillede storartet og fortjente at vinde. Vi er skuffede, men ikke modløse. Vi kan stadig slutte på puljens førsteplads, hvis vi vinder de næste to kampe. Det er muligt, sagde Lou Vairo og prøvede at nedtone sensationen i Danmarks sejr.

- Det er ikke nødvendigt at have 50.000 ishockeyspillere på landsplan for at få et godt landshold. Se blot på Letland. De har ingen nationalliga og spiller alligevel god hockey, sagde Lou Vairo efter nederlaget, som amerikanske medier kalder en af de største overraskelser nogensinde i ishockeyens VM-historie.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen