Ny bane til Shell Houston Open

PGA medlem Peter Jacobson har sammen med sin kompagnon designet den nye bane Fall Creek Course på Redstone GC der danner rammen om Shell Houston Open i år, og sandsynligvis i mange år frem, efter i mange år at være spillet på The Woodlands. Tidligere lå turneringen også inden Masters, men i år er den rykket til sidst i april. Men selv om det er nye tider og nye greens er den forsvarende mester stadig Vijay Singh der på overbevisende facon satte blandt andre Darren Clarke på plads i sidste sæson.

Tiger Woods har valgt at holde endnu en uge fri, men Ernie Els der ellers havde planlagt at tage tilbage til England et smut, har meldt sig til turneringen. Det var Ernie Els skade i hånden efter en slåskamp med en sandsæk der holdt ham ude i et par uger, der er årsagen til at "The Big Easy" stiller op i denne uge. Håndskaden har fået Els til at ændre lidt i sit planlagte turneringsprogram. Hvis Ernie Els igen har angrebet en sandsæk er det forståeligt efter sidste uges mindre kollaps på de sidste huller i The Heritage. Efter at have skabt sig et to slags forspring, sluttede Ernie Els af med dobbeltbogey-bogey-bogey, og måtte i stedet nøjes med en placering som delt nummer ti.

Phil Mickelson er også tilbage på Touren efter en uges pause efter tredjepladsen i Masters. Efter barsel og lidt startproblemer viste Masters at Phil Mickelson igen er på rette kurs, og at han ikke har vundet siden juni måned sidste år gør ham ikke til mindre favorit til en sejr på Touren. Phil Mickelson har dog aldrig været i nærheden af at vinde Houston Open.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen