Ny rekordscore i The Heritage

I Danmark har vi et udtryk der hedder "blind høne finder også korn". Det kunne man måske overføre til Craig Barlow på den amerikanske PGA Tour efter hans første runde. I seks år har Barlow været en del af Touren, men han har aldrig vundet og han er aldrig sluttet bedre end nummer 122 på Order of Merit, men nu fører han The Heritage efter de første 18 huller, efter en meget speciel runde.

Craig Barlow har længe kæmpet med sit sving og han har misset cuttet i seks af ni turneringer i år, så det lignede den sædvanlige kamp mod cuttet da han var to slag over par efter de første ni huller. Men så var det at han fandt "kornet". Fra at have slået stort set alle slag til højre fandt Barlow ud af at flytte bolden en anelse længere frem i stancen, og vupti, pludselig fløj boldene lige ud, og så bliver det hele jo meget nemmere. Med en rekordscore på 28 slag på bagni, endte dagen lykkeligt og Craig Barlow kom på førstepladsen seks slag under par. Lad os nu ikke håbe at vi skal bruge et andet gammelt dansk ordsprog "en svale gør ingen sommer" efter runden i morgen.

Davis Love III er en golfspiller af en helt anden kaliber en Craig Barlow, med stort set konstante præstationer. I år har Davis Love III allerede vundet to turneringer og hans sidste runde i Players Championship regnes for noget af det bedste golf der nogensinde er præsteret på den amerikanske Tour. Ydermere har Davis Love III vundet The Heritage fire gange tidligere og kender denne bane ud og ind. Så med en andenplads efter første runde, høre Davis Love III absolut til blandt de største favoritter.

John Senden er lige som Davis Love III på fem slag under par på andenpladsen.

Hele ti spillere deler fjerdepladsen med fire slag under par. Masters (U)helten Len Mattiace fortsatte det gode spil og var rundt i 68 slag, tre slag under par.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen