Farums forgyldte forår

Oprykkerholdet Farum forsætter med at imponere i landets bedste fodboldrække. Med den tredje Superligasejr på stribe vandt Farum 2-1 over AaB i en underholdende kamp foran 5426 tilskuere på Aalborg Stadion i eftermiddag.

Det var da også en opstemt Farum-træner Christian Andersen, der med en stor fadøl i hånden, efter kampen frejdigt slog fast, at Farum ikke rykker ned i holdets debutsæson i Superligaen.

- Med sejren i dag har vi 36 point. Jeg vil gerne citeres for, at vi er reddet. Jeg har i hvert faldt tænkt mig, at drikke mig fuld i aften, storsmilede Christian Andersen.

Andres Oper bragte hjemmeholdet foran et kvarters spil, men Jacob Gregersen udlignede syv minutter senere på et straffespark. Og efter en times spil afgjorde Niclas Hindsberg kampen med målet til 2-1.

Med FC Midtjyllands tabte kamp til AGF overtager Farum nu tredjepladsen - kun et point efter Brøndby, der endda har spillet en kamp mere end nordsjællænderne.

Omvendt kan AaB, der måtte gå i bad til tonerne af en højlydt pibekoncert fra hjemmepublikummet, nu begynde at skimte nedrykningsstregen. Fem point er der ned til bundskraberne Silkeborg og Viborg.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen