Tysk håndbold: Christiansen fjernede Flensburgs forbandelse

Flensburg sidder på pokaltronen i tysk håndbold. Og Flensburg regeres af danske konger. Den ene ting blev virkelighed i eftermiddag, da Flensburg-Handewitt efter et pokaldrama af dimensioner i Hamburg besejrede Tusem Essen 31-30 efter to gange fem minutters forlænget spilletid. Den anden blev blot bekræftet.

Lars Christiansen blev nemlig pokalkonge med sit sejrsmål to sekunder før tid. Den danske fløjspiller blev sendt af sted i et kontraløb og havde så mange sekunder, at det må have føltes som en evighed, inden han nåede målfeltet og iskoldt fintede, som han plejer. Flertallet af Color Line Arenas 11.000 tilskuere eksploderede i jubel, og Lars Christiansen tog en æresrunde. Flensburg-Handewitt havde vundet sin første titel i hjemlandet nogensinde.

- Jeg tænkte ikke ret meget i situationen med scoringen. Man ved jo godt, at den kan være afgørende, men tanker er der ikke mange af i den situation, sagde Lars Christiansen, der efter eget udsagn har søgt efter en titel i syv år.

Lars Christiansen, Joachim Boldsen, Søren Stryger og Lars Krogh Jeppesen lavede 20 af Flensburgs 33 mål i semifinalen i går. I dag nåede de 19 af 31 - så jo, danskerne styrer i Flensburg.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen