Weir i front - Tiger med på sidste mandat

Canadieren Mike Weir har taget en føring på hele fire slag til nærmeste forfølger i US Masters som er den førende efter første runde, Darren Clarke. Da anden runde blev genoptaget i morges fortsatte problemerne for Tiger Woods, der med nød og næppe klarede cuttet.

Mike Weirs anden runde blev på 68 slag, han er samlet 6 under par, fire slag bedre end Darren Clarke der var fire slag over par på runden. Tiger Woods løb ind i en dobbeltbogey lige efter starten i morges på banens 4. hul og satte yderligere et slag til før han kom i klubhuset med en 73'er, samlet 5 over par. Det placerer Tiger på en delt 43. plads, cutgræsen i Masters er 44 bedste scores og lige, så Tiger ér med i weekenden.

Rundens højdespringer var Ernie Els, der med en 66'er nu er helt oppe på en delt 10. plads. Der er kun fire spillere under par efter de to første runder, og ganske overraskende er 22-årige Ricky Barnes en af dem. Vinderen af US Amateur er på en delt 3. plads, 1 under , sammen med Phil Mickelson, der også måtte notere en dobbelbogey på scorekortet her til morgen.

Mike Weirs store føring sætter 10-slags regelen vedrørende cuttet ud af kraft, idet bl.a. Tiger Woods er 11 slag efter på en delt 43. plads. Tredje runde spilles senere lørdag.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen