Fodbold: Arsenal videre til semifinale i FA Cup

Jublen var afdæmpet i Arsenal-lejren til trods for, at det lørdag blev til en storsejr i kvartfinalen i FA Cup mod Newcastle på hele 3-0 hjemme på Highbury.

Den vigtige franske midtbanebrik, Robert Pires, måtte nemlig efter 25 minutter bæres fra banen med en knæskade. Skaden opstod, da Robert Pires faldt uheldigt ned efter en tackling, og det er endnu ukendt, hvor alvorligt det er.

Robert Pires var manden, der satte det hele i gang, da Arsenal lammetævede Newcastle 3-0 i kvartfinaleomkampen i den fineste engelske pokalturnering. Franskmanden scorede i det andet minut og var iscenesætter, da hollænderen Dennis Bergkamp syv minutter senere gjorde det til 2-0.

Arsenals forsvarsfyrtårn, Sol Campbell, scorede kampens sidste mål i begyndelsen af anden halvleg med et hovedstød på et indlæg fra Dennis Bergkamp.

Arsenals franske manager, Arsene Wenger, var glad for sejren, men bekymret for skaden hos den franske landsholdsspiller.

- Vi kan miste Robert Pires i et stykke tid, fordi han vred om på knæet. Det er meget trist. Det bekymrer mig, fordi knæet er hævet, og det er ikke noget godt tegn efter en kamp, sagde Arsene Wenger efter sejren.

Tilses af fransk læge

Robert Pires rejser søndag til Frankrig for at blive tilset af en knæspecialist, men Arsene Wenger mener ikke, at den franske landstræner, Roger Lemerre, skal frygte for midtbanespillerens deltagelse ved sommerens VM.

Arsenal skal i semifinalen møde Middlesbrough på Old Trafford i Manchester den 14. april. I den anden semifinale mødes Fulham og Chelsea på Villa Park i Birmingham.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen