Fodbold: TV-stationer svigter FC Midtjylland

Danske fodboldfans skal en tur til Belgien, hvis de vil overvære FC Midtjyllands første opgør mod Anderlecht. Selv om den midtjyske klub er den eneste tilbageværende klub i UEFA Cup-turneringen, har hverken TvDanmark, Danmarks Radio, TV2 eller TV3 vist interesse for torsdagens kamp på Constant Vanden Stock Stadium i Bruxelles.

- Det er dybt beklageligt, at ingen danske tv-kanaler viser interesse for det eneste danske hold, der har kvalificeret sig til anden runde. Det undrer os meget - især fordi FC Midtjylland både lokalt og nationalt har mærket en markant og stigende fokus på Anderlecht-opgørene. Men som følge af den nuværende situation kan vi kun beklage over for vores fans, sponsorer og øvrige fodboldelskere, at der ikke bliver mulighed for at følge FCM's kamp, siger klubbens direktør, Jens Ørgaard, der dog kan trøste sig med, at FC Midtjylland ikke direkte mister penge, idet tv-indtægterne går til hjemmeholdet.

På trods af de manglende tv-billeder bliver der alligevel mulighed for at følge FC Midtjyllands anstrengelser i Belgien, idet kampen bliver transmitteret live i radioen på P3 og Midtjylland Hit FM.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen