Fodbold: Udvalg vil gøre turneringsforslag spiseligt

Med tiden som den værste fjende arbejdes der fortsat på at lave en ny turneringsstruktur i dansk fodbold. Den første model har ikke været spiselig. Derfor ønsker Dansk Boldspil-Unions (DBU's) turneringskommission at komme frem til et tilrettet eller helt nyt forslag til en ny turneringsstruktur.

Det er ifølge turneringskommissionens formand, Thomas Christensen, oplægget fra udvalget til DBU, der holder bestyrelsesmøde på lørdag.

Med tiden som den værste fjende arbejdes der fortsat på at lave en ny turneringsstruktur i dansk fodbold. Den første model har ikke været spiselig. Derfor ønsker Dansk Boldspil-Unions (DBU's) turneringskommission at komme frem til et tilrettet eller helt nyt forslag til en ny turneringsstruktur. Det er ifølge turneringskommissionens formand, Thomas Christensen, oplægget fra udvalget til DBU, der holder bestyrelsesmøde på lørdag.

Turningskommissionen har de seneste uger siddet med reaktionerne fra klubber og lokalunioner, og det står klart, at der skal ændringer til, hvis forslaget skal have en chance for at blive stemt igennem på næste repræsentantskabsmøde i februar næste år.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen