Americas Cup: Jesper Bank sidder over

»Vi spiller golf i morgen ikke?« Jesper Bank sender et skævt smil til projektleder Mats Johansson på vej ned fra scenen efter at have trukket det bogstav, der betyder, at sejlerne på Victory Challenge må vente en dag, inden de kommer i gang med Louis Vuitton Cup - forberedelsessejladserne til America´s Cup.

Lodtrækningen til de to første såkaldte Round Robins fandt sted mandag morgen i Louis Vuitton Media Centre ved havnen i Auckland. Da der kun foregår fire sejladser om dagen med i alt otte både, måtte ét af de ni udfordrersyndikater sidde over en dag. Det skandinaviske hold kan nu bruge deres ekstra vundne dag til at lægge taktik for det første møde mod franske "Le Defi Areva".

Det lader dog ikke til, at hverken rorsmand eller projektleder er skuffede over, at skulle indlede konkurrencen med at se på, at de andre både sejler kapsejlads.

»Det giver os endnu en dag i sengen,« var den første kommentar fra Jesper Bank under pressekonferencen til den propfyldte sals store morskab.

»Jeg var sikker på det var mig, der skulle trække det "B". Jeg havde set hjemmefra, hvilket bogstav der betød, at man skulle sidde over. Vi har ikke diskuteret, hvad vi vil gøre i denne her situation. Men det er nok en god idé at komme ud på vandet og se nogle America´s Cup sejladser,« siger han.

/Ernstved

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen