Tennis: Sharapovas talent kan stække Serena

Det var en satsning, da Maria Sharapovas far for 10 år siden ofrede alt for datterens talent. Nu er hun i Wimbledon-finalen, og McEnroe spår hende gode chancer.

Ingen havde regnet hende for nogen særlig tennisspiller. Med sit lange, lyse hår og sine lange, velformede ben blev hun nævnt som Anna Kournikovas afløser, men i modsætning til sin landsmand kan 17-årige Maria Sharapova fra Sibirien faktisk også vinde tenniskampe. Torsdag spillede hun sig i sin første Grand Slam-finale, og lørdag bliver hendes talent for alvor testet, når hun møder Serena Williams på Wimbledons veltrimmede græstæppe.

Selv om Serena Williams er på vej tilbage til den absolutte top efter en lang skadespause, spår den tredobbelte Wimbledon-mester John McEnroe hende gode chancer i finalen, hvor hendes manglende rutine kan blive en fordel.

"Maria Sharapova er utrolig. Som 17-årig har hun ingen dårlige minder om pludselige nedture, så hun kan bare gå ud og spille hårdt for hvert enkelt point," siger McEnroe.

"Den pige er ikke bange. Hun tror på, at hun kan vinde titlen i år. Og mod Serena, der ikke er helt på toppen, vil Sharapova gå ind på banen og tænke, at hun har en reel chance," mener han.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen