Boksning: Anita Christensen frygter karrierestop

En operation er måske nødvendig for den danske verdensmester. Den dobbelte verdensmester Anita Christensen fra Randers kan have bokset sin sidste kamp.

Igennem de seneste to måneder har hun haft problemer med sin højre skulder, hvor en nerve sidder i klemme.

Seneste kamp i januar

Skulderskaden betyder, at hun har store smerter og derfor ikke kan træne optimalt. I en periode på 14 dage måtte hun sidde op og sove om natten, fordi hun ikke kunne ligge ned på grund af smerterne.

For at løsne nerven i skulderen kan en operation blive nødvendig, men i så fald kan det meget vel sætte en stopper for karrieren.

»Bliver jeg tvunget til en operation, så er jeg bange for, at jeg ikke kommer til at bokse igen,« siger den 32-årige Anita Christensen.

Anita Christensen har ikke været i kamp siden den 17. januar, da hun blev dobbelt verdensmester i bantamvægt ved at besejre Ada Velez i Århus. Hun har netop meldt afbud til promotor Mogens Palles næste stævne, der bliver afviklet den 11. juni i K.B. Hallen.

For at undgå en operation, er hun begyndt at konsultere kropsterapeuten Ole Kåre Føli, der hjalp cykelrytteren Tyler Hamilton til at gennemføre Tour de France sidste år trods et brækket kraveben.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen