Toms tager teten

Den forsvarende mester i FedEx St. Jude Classic, David Toms, fører sig frem efter en fornem 63'er på anden runde. Sidste år vandt David Toms med tre slag og måske er han på vej mod en titleforsvar. Toms er turneringens højst rangerede spiller og det kune ligne et tag selv bord i et efter PGA Tour standard tyndt felt.

Præmiesummen i FedEx St. Jude Classic er helt nede på 28.5 millioner kroner hvilket gør turneringen til en af de mindre i USA. Til sammenligning er der 27.8 millioner kroner i puljen i Volvo PGA Championship, som er den næststørste turnering i Europa.

Toms, der fører i -12, jagtes af rookien Vaughn Taylor, der er et slag efter i -11. Ellers er der hele fem slag ned til tredjepladsen hvor Ben Crane er i -7. John Daly, der jagter en topplacering og en plads i US Open, er på en delt 4. plads i -6, efter en 65'er fredag.

Fire svenskere er til start, som det ser ud lige nu vil kun Fredrik Jacobson og stjerneskuddet Daniel Chopra klare sig videre til finalerunderne. Mathias Grönberg er stadig på banen og med få huller tilbage er han to slag fra cuttet. Richard S. Johnson er til gengæld færdig i turneringen med en samlet score for de to runde på +4. Cuttet ligger lige nu på +1.

En enkelt spiller fortjener ekstra opmærksomhed, nemlig Michael Clark II, der var rundt i 81 slag på første runde med kun en enkelt birdie undervejs. Ganske overraskende lykkedes det alligevel for ham at klare cuttet efter en forrygende runde fredag med ni birdies og ingen pletter, i alt 62 slag og bare ét fra banerkorden på TPC at Southwind. Der var 19 slag til forskel på de to runder, måske skulle han lige spille sig varm.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen