Svensker i spidsen for Danica Pension Masters

Ulf Blixberg var første mand i klubhuset fredag og hans runde i tre under par blev ikke tangeret af nogen af de efterfølgende 127 spillere i Danica Pension Masters, der spilles i Kolding. Turneringen er en afdeling af den danske Ecco Tour.

Første runde blev spillet i hård vind, som oven i købet tog til i løbet af dagen. De tidligt startende spillere havde således en lille fordel, hvilket også fremgik af resultaterne. Først på formiddagen kom svenskeren Ulf Blixberg ind i 66 slag (-3), et resultat som ikke blev overtrumfet af nogen anden spiller.

Blixberg er skarpt forfulgt af finske Thomas Sundström (-2) og landsmanden Linus Pettersson (-1). Bedste dansker, Nicolai Bech-Jensen, ligger på en delt fjerdeplads. Hans runde i 69 slag (par) var eftermiddagens bedste resultat.

De stormlignende vinde sørgede for, at det 128 mand stærke felt fik en udfordrende match.

- Det er jo koldere end at stå på snowboard i de norske fjelde i januar, det er helt vildt derude, lød det fra nordmanden Morten Orveland, der i øvrigt døjer med dårlig ryg.

Anden runde spilles lørdag, og derefter går de 50 bedste spillere videre til søndagens finalerunde. Præmiesummen er 25.0000 euro.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen