Længe siden Perks

Craig Perks fra New Zealand fører Bank of Amercia Colonial, efter en første runde i 64 slag. Turneringen afvikles på den meget smalle Colonial Country Club i Forth Worth, Texas, der bare er par 70, men alligevel 6474 meter lang. Perks, der var rundt uden bogeys, er således i -6, ét slag foran Jesper Parnevik, der også havde seks birdies men også en bogey og er i -5.

Parneviks landsmand Carl Pettersson kom rundt i 67 slag og er på en foreløbig 8. plads, tre slag efter Perks. Turneringen huskes måske bedst for en helt anden svensker, nemlig Annika Sörenstam, der deltog i fjor.

Da Craig Perks vandt The Players Championship i 2002 kom det som en gedigen sensation. Det var første gang en spiller vandt netop denne turnering som sin første på PGA Tour. Siden har der været meget stille om den tidligere landsholdsspiller i bordtennis.

Sidste sæson opnåede Perks ikke en eneste top ti placering og i år er det ikke gået meget bedre. Bank of America Colonial er hans 14. start i år og kun fjerde klarede cut og pt. en placering som nummer 183 på pengelisten. Hans kort er dog sikret frem til 2007 i kraft af sejren i The Players Championship.

Den forsvarende mester, Kenny Perry, kom også fint fra start med en 67'er og er ligesom Pettersson på en delt 8. plads, til gengæld skuffede Phil Mickelson med en runde over par, 71 slag, hvilket dog rækker til en delt 56. plads. Sidste uges vinder, Sergio Garcia, var ved redaktionens lukning i +2, med to huller igen.

Turneringen spilles ikke med fuldt felt, kun 115 spillere var med fra start.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen